Izjava o privatnosti


Izjava o privatnosti MesarskeMašineSIND

Web site MesarskeMašineSIND (u daljem tekstu: SIND) poštuje vašu privatnost i posvećen je zaštiti podataka o ličnosti koje nam dostavite. Želeli bismo da vas upoznamo sa sledećim principima kojima je uređena naša politika privatnosti.

Politika zaštite podataka o ličnosti

Zajemčena je zaštita podataka o ličnosti. Prikupljanje, držanje, obrada i korišćenje podataka o ličnosti vrše se u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti ("Službeni glasnik RS", br. 97/08). Podaci o ličnosti se neće koristiti izvan svrhe za koju su prikupljeni, osim za potrebe vođenja krivičnog postupka ili zaštite bezbednosti Republike Srbije, na način predviđen zakonom. Preduzete su sve potrebne mere zaštite podataka, u skladu sa utvrđenim standardima i postupcima, a koje su potrebne da bi se podaci zaštitili od gubitka, uništenja, nedopuštenog pristupa, promene, objavljivanja i svake druge zloupotrebe.

Prikupljene informacije ne daju se na uvid, niti se razmenjuju s drugim firmama koje su izvan sistema pripreme i uređivanja SIND, osim u slučajevima predviđenim zakonom. Podaci se neće koristiti u svrhe koje nisu u skladu sa zakonom niti na bilo koji drugi način koji bi mogao da bude štetan po vas uključujići i narušavanje vaše privatnosti.

Lice ima pravo da pristanak na obradu podataka o ličnosti opozove u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Podaci koje prikupljamo

Prikupljamo lične podatke kao što su ime, prezime, adresu, telefonski broj, e-mail adresa, naziv firme samo kada nam se dobrovoljno dostave ponuđenom formom za registraciju naloga na sajtu ili drugim načinom komunikacije, isključivo u svrhe udovoljenja zahteva zahtevima korisnika, kako bismo mogli pružiti uslugu koju je korisnik zatražio.

Takođe prikupljamo podatke o korišćenju SIND (cookies - kolačić) i druge tehničke podatke koji nisu lične prirode, a koji nam omogućavaju da učinimo vaše posete SIND lakšim, efikasnijim i isplativijim tako što vam pružamo korisnički prilagođen pristup i prepoznajemo vas kada se vratite na SIND.

Kolačić je mali fajl sa podacima koji se prenosi sa SIND na hard disk vašeg kompjutera. SIND šalje kolačić kad ga posećujete, plaćate, rezervišete proizvode, tražite ili personalizujete SIND ili se registrujete za određene usluge. Kolačić ne može da čita lične podatke sa vašeg hard diska ili da čita fajlove kolačića koje su stvorili drugi sajtovi. Podatke koje kolačić može da sadrži su samo oni koje ste sami dostavili. Prihvatanje kolačića koji se koriste na SIND nam omogućava da dobijemo informacije o vašim pretraživačkim navikama, koje možemo koristiti kako bi personizovali vaše delovanje i ustanovili modele kretanja korisnika. Ovo činimo u cilju utvrđivanja korisnosti informacija sa SIND za korisnike i radi ustanovljenja efikasnosti našeg navigacionog sistema u pomaganju korisnicima da dođu do tih informacija.

Kolačići se po pravilu klasifikuju kao kolačići "sesije" ili "trajni" kolačići. Kolačići sesije se ne zadržavaju na vašem računaru nakon što ste zatvorili pretraživač. Trajni kolačići se zadržavaju na vašem računaru dok ih ne izbrišete ili dok im ne istekne rok trajanja.

U cilju poboljšavanja i prilagođavanja SIND vašim potrebama, sakupljamo podatke koji nisu lične prirode, npr. podatke o vrsti programa za pretraživanje, operativnom sistemu i stranicama koje ste posetili.

SIND obezbeđuje sigurnost podataka koje nam dostavljate putem industrijski standardizovanih fizičkih, elektronskih i upravljačkih procedura. Kad je to potrebno, SIND koristi SSL – enkripciju kako bi povećao sigurnost prenosa osetljivih podataka. Unutar SIND podaci se čuvaju na kontrolisanim serverima sa ograničenim pristupom.

Ostalo

Svako korišćenje SIND podložno je uslovima i pravilima opisanim na ovoj stranici.

Ako imate pitanja ili nedoumice u vezi sa našim prikupljanjem, korišćenjem ili otkrivanjem vaših ličnih podataka, molimo da nas kontaktirate na e-mail adresu admin@sind.rs

Sadržaj izjave o privatnosti SIND možemo promeniti u bilo koje vreme bez prethodne najave i saglasnosti korisnika. Svaka promena izjave o privatnosti SIND biće objavljena na ovoj stranici.

Proizvođači

0 stavki

Pridružite nam se na Facebook-u